0

Nincsenek összehasonlítható termékek.

Fekete tea

Fekete tea - szálas, ízesített és natúr fekete teák

A szálas fekete tea ugyanabból a teacserjéből készül mint a zöld tea, mégis egy teljesen más hatású és ízű teát kapunk. Ez miért is van? A válasz a fekete tea feldolgozásában rejlik.

A fekete tea feldolgozásának része egy erősebb oxidációs folyamat melynek eredménye jól megkülönbözteti egymástól a két teafajtát. Nem csak ízben és hatóanyagokban hanem szervezetünkre gyakorolt hatásaiban is különböznek egymástól.

A fekete tea hatása

Tudtad például, hogy a legtöbb fekete tea jobban fel tud pörgetni mint egy csésze kávé? A thein (a tea koffeinje) élénkítő hatása a központi idegrendszeren keresztül serkenti a vérkeringést és a légzést. Így az agy több oxigénhez jut, mely által növekszik a szellemi teljesítőképesség.Emellett csersavak, illóolajok és vitaminok is megtalálhatóak az igazi fekete teában, azaz a mi fekete teáinkban is. A csersavak például nyugtató-stabilizáló hatást fejtenek ki a testi-lelki folyamatokra.

Nem található termék a megadott feltételekkel.

Rólunk

Célul tűztük ki, hogy a tea szeretetét minél több emberhez eljuttassuk Magyarországon. Legyen a teázás - akár dolgozol, akár otthon vagy - egy olyan pillanat, amikor egy kicsit ki tudsz kapcsolódni és csak Önmagadra figyelni.

ügyfélszolgálat: +36 20 465 2826 keress minket bizalommal

Vásárlóink mondták

" A tea nagyon finom! Gyorsan megkaptam és meg vagyok elégedve. "

Kiss Jánosné Irénke

" Gyors szállítás. Soha nem ittam még finomabb teát a Barackkoktélnál!!! Köszönöm "

Sándor Dóra

" Nagyon ízlik és hamar megkaptam. Plusz pont jár az ajándék filterért! Legközelebb is Zoé teát fogok rendelni. "

Romekné Kovàcs Krisztina

" Amikor megrendeltem a teákat, arra számítottam, hogy jó minőségű finom teát kapok kézhez, de semmi többre. A Zoé tea messze felülmúlta az elképzelésemet: nemcsak kiváló, finom, eredeti ízkombinációkat rejtő dobozkákat kaptam, hanem kézműves terméket. "

Ü. Sára

Latest Tweets

Facebook

© 2015 - 2017 Minden jog fenntartva! www.zoetea.hu