0

Nincsenek összehasonlítható termékek.

Fekete tea

Fekete tea - szálas, ízesített és natúr fekete teák

A szálas fekete tea ugyanabból a teacserjéből készül mint a zöld tea, mégis egy teljesen más hatású és ízű teát kapunk. Ez miért is van? A válasz a fekete tea feldolgozásában rejlik.

A fekete tea feldolgozásának része egy erősebb oxidációs folyamat melynek eredménye jól megkülönbözteti egymástól a két teafajtát. Nem csak ízben és hatóanyagokban hanem szervezetünkre gyakorolt hatásaiban is különböznek egymástól.

A fekete tea hatása

Tudtad például, hogy a legtöbb fekete tea jobban fel tud pörgetni mint egy csésze kávé? A thein (a tea koffeinje) élénkítő hatása a központi idegrendszeren keresztül serkenti a vérkeringést és a légzést. Így az agy több oxigénhez jut, mely által növekszik a szellemi teljesítőképesség.Emellett csersavak, illóolajok és vitaminok is megtalálhatóak az igazi fekete teában, azaz a mi fekete teáinkban is. A csersavak például nyugtató-stabilizáló hatást fejtenek ki a testi-lelki folyamatokra.

Rács Lista 

Csökkenő irány beállítása
 1. Breakfast fekete tea

  Egy reggeli ébresztő

  Egy olyan teát hoztunk el nektek, amit már mindenki ismer. A klasszikus breakfast tea-t, az angolok kedvenc teáját. De mi ezen a nagy szám? Nos, hazánkban a breakfast tea néven futó teák általában silány minőségűek, így az igazi ébresztő hatását sem igazán fejti ki. Pedig ez a tea eredetileg jobban felébreszt mint egy kávé. És aki megkóstolja, az egyből beleszeret ebbe az erős, karakteres ízű, mégis enyhén mézes, édeskés teába.

  Kiszerelés: 50 gramm

  Tovább olvasom
  1390 Ft
 2. Darjeeling fekete tea

  A „teák pezsgője” Indiából

  Csak tea és semmi más. Ez az, amit megtalálsz a világ egyik legkedveltebb teájában, a Darjeeling fekete teában.

  A Himalája előhegységéből származó tea íze a korai szedésnek köszönhetően lágy, muskotályos és erősen virág ízű. Főzetének a színe selymesen aranyszínű.

  Kiszerelés: 50 gramm

  Tovább olvasom
  1390 Ft
 3. Earl Grey fekete tea

  Lord Grey szülötte

  Pár évvel ezelőtt egy Britt miniszterelnök volt Lord Grey. A mondák szerint ajándékba kapott egy kínai mandarintól egy teát, amit egy különleges citrusféléből nyert bergamott olajjal volt ízesítve. Azóta ez a tea meghódította az egész világot. Így került fel a mi listánkra is.

  Ezt a teát olyanok miatt találták ki akik szeretik a fekete tea intenzív ízét viszont szeretnének egy kis frissességet belevinni a teába.

  Kiszerelés: 50 gramm

  Tovább olvasom
  1390 Ft

Rács Lista 

Csökkenő irány beállítása

Rólunk

Célul tűztük ki, hogy a tea szeretetét minél több emberhez eljuttassuk Magyarországon. Legyen a teázás - akár dolgozol, akár otthon vagy - egy olyan pillanat, amikor egy kicsit ki tudsz kapcsolódni és csak Önmagadra figyelni.

ügyfélszolgálat: +36 20 465 2826 keress minket bizalommal

Vásárlóink mondták

" A tea nagyon finom! Gyorsan megkaptam és meg vagyok elégedve. "

Kiss Jánosné Irénke

" Gyors szállítás. Soha nem ittam még finomabb teát a Barackkoktélnál!!! Köszönöm "

Sándor Dóra

" Nagyon ízlik és hamar megkaptam. Plusz pont jár az ajándék filterért! Legközelebb is Zoé teát fogok rendelni. "

Romekné Kovàcs Krisztina

" Amikor megrendeltem a teákat, arra számítottam, hogy jó minőségű finom teát kapok kézhez, de semmi többre. A Zoé tea messze felülmúlta az elképzelésemet: nemcsak kiváló, finom, eredeti ízkombinációkat rejtő dobozkákat kaptam, hanem kézműves terméket. "

Ü. Sára

Latest Tweets

Facebook

© 2015 - 2017 Minden jog fenntartva! www.zoetea.hu