0

Nincsenek összehasonlítható termékek.

Breakfast fekete tea

Elérhetőség: Készleten

Kiszerelés: 50 gramm

Egy reggeli ébresztő


Egy olyan teát hoztunk el nektek, amit már mindenki ismer. A klasszikus breakfast tea-t, az angolok kedvenc teáját. De mi ezen a nagy szám? Nos, hazánkban a breakfast tea néven futó teák általában silány minőségűek, így az igazi ébresztő hatását sem igazán fejti ki. Pedig ez a tea eredetileg jobban felébreszt mint egy kávé. És aki megkóstolja, az egyből beleszeret ebbe az erős, karakteres ízű, mégis enyhén mézes, édeskés teába.


Kiszerelés: 50 gramm

1390 Ft
Termék leírás

Részletek

Ez a tea igazából egy keverék, ami akár 20 féle teát is tartalmazhat. Akkor igazán finom, ha hozzáértő emberek végzik mind a szüretelést, mind az összeállítást, mert itt nem elég az arányokat tudni. A tea ízét nagyban befolyásolja az időjárás, a napsütéses órák száma, sőt akár a páratartalom is. Így mi sem bíztuk a véletlenre. A legjobb kínai szakemberek végezték ezt a komoly munkát.

Viszont annyit elárulhatunk, hogy az igazi Breakfast tea 2 féle tea köré épül. A teák kávéjának nevezett Assam-ból és a manapság oly népszerű Cylon-ból. Mind a kettő egy igen karakteres teafajta. Ennek köszönhetően a legtöbben csak úgy tudják fogyasztani ezt a teát ha egy kevés tejjel lágyítják az ízét.

De milyen hatása is van a szervezetre?

Az igazi értéke ennek a teának, hogy a szervezetünket „felpörgeti”. Nagyon jó élénkítő hatása van, viszont nem terheli meg a szívet. Így egy olyan módon segít a reggeli felkelésben, hogy nem hajtjuk túl magunkat.

Hogyan is készítsd el a Breakfast Tea-t?

Víz hőmérséklete:
90°C
Áztatási idő:
3 perc
Felöntések száma:
2x

Elsőnek is, mivel a tea elég intenzív így 3 dl vízhez elegendő 2-3 gramm tea. A 95 fokos vízzel forrázzuk le a tealeveleket és áztassuk 3-4 percig. Amennyiben letelt az idő, vegyük ki a leveleket, nehogy megkeseredjen az italunk. Fogyaszthatunk hozzá tejet, tejszínt vagy akár egy kevés mézet is.

Szálas tea doboz

Egy ajándéknak is tökéletes csomagolásban

Ezt a teát ilyen különleges dísz dobozba csomagolva kapod meg. Így tökéletes ajándék lehet szülinapra, névnapra, vagy csak úgy bárkinek akit szeretsz és szeretnéd kifejezni Neki, hogy mennyire fontos számodra.

Vélemények

Vásárló véleményei

Jobb, mint a kávé! Véleményezte: Viki
Régóta mondogatják már nekem, hogy ne igyak annyi kávét, gondoltam jó, kipróbálok valami mást. Az egyik barátnőm ajánlotta, hogy igyak fekete teát és ő mutatta a neten az oldalt is. Tényleg tök jó, bár először nem hittem el, mert nem hatott annyira gyorsan, mint a kávé de azután meg sokkal tovább bírtam a gyűrődést. Jobb a kávénál meg egészségesebb is.
(Létrehozva: 2015. 11. 12.)

Írja le saját véleményét

Ezt véleményezi: Breakfast fekete tea

Rólunk

Célul tűztük ki, hogy a tea szeretetét minél több emberhez eljuttassuk Magyarországon. Legyen a teázás - akár dolgozol, akár otthon vagy - egy olyan pillanat, amikor egy kicsit ki tudsz kapcsolódni és csak Önmagadra figyelni.

ügyfélszolgálat: +36 20 465 2826 keress minket bizalommal

Vásárlóink mondták

" A tea nagyon finom! Gyorsan megkaptam és meg vagyok elégedve. "

Kiss Jánosné Irénke

" Gyors szállítás. Soha nem ittam még finomabb teát a Barackkoktélnál!!! Köszönöm "

Sándor Dóra

" Nagyon ízlik és hamar megkaptam. Plusz pont jár az ajándék filterért! Legközelebb is Zoé teát fogok rendelni. "

Romekné Kovàcs Krisztina

" Amikor megrendeltem a teákat, arra számítottam, hogy jó minőségű finom teát kapok kézhez, de semmi többre. A Zoé tea messze felülmúlta az elképzelésemet: nemcsak kiváló, finom, eredeti ízkombinációkat rejtő dobozkákat kaptam, hanem kézműves terméket. "

Ü. Sára

Latest Tweets

Facebook

© 2015 - 2017 Minden jog fenntartva! www.zoetea.hu