0

Nincsenek összehasonlítható termékek.

Gyümölcsteák

Rács Lista 

Csökkenő irány beállítása
 1. Keleti alma gyümölcstea

  Csakis a legfinomabb alma és más semmi!

  A keleten termesztett speciális almát választottuk ehhez a teához. Íze így kellemesen lány, enyhén savanykás és természetesen tele van sok sok c-vitaminnal. Ennél a gyümölcsteánál azt szerettük volna, ha egy olyan teát kapunk, ami finom, egyszerű és mindenki számára napi szinten fogyasztható. Egy apró tipp, hogy a kiázott alma darabok, ehetőek és nagyon finomak. Szóval a teázás után egy kis extra desszert is vár rád

  Kiszerelés: 50 gramm

  Tovább olvasom
  1390 Ft
 2. Homoktövis gyümölcstea

  Homoktövis: a finom méregtelenítő

  Egy olyan világban élünk, ahol rengeteg káros anyagot viszünk be a szervezetünkbe nap, mint nap. Ezt sajnos nem tudjuk elkerülni a legfrissebb háztáji ételekkel sem. Ugyanakkor nem szabad beletörődni, hogy a szervezetünket naponta mérgezzük. Van megoldás arra, hogy továbbra is egészségesen éljünk. A rendszeres testmozgás után a manapság oly divatossá vált méregtelenítés is segít ebben. Ezt a teát is pont ezért tettük fel a kínálatunkra. Mert azt szerettük volna, hogy hozzájuthassatok egy olyan italhoz, ami egyrészt méregtelenít másrészt rendkívül finom. Ráadásul koffein nélkül.

  Kiszerelés: 50 gramm

  Tovább olvasom
  1390 Ft
 3. Gránátalma gyümölcstea

  Gyümölcsök, virágok és fűszerek

  Egy igazán különleges gyümölcstea, még különlegesebb összetevőkkel, amelyektől egy nagyon kellemes ízű, frissítő teát kapunk.

  Kiszerelés: 50 gramm

  Tovább olvasom
  1390 Ft
 4. Vérnarancs gyümölcstea

  A gyümölcsteák igen különlegesek, ugyanis nem tartalmaznak teát, így koffeint sem. Az elkészítésük módja azonban a tealevelekhez hasonlóan történik, csak más növényi leveleket, főként gyümölcsdarabokat, néha virágszirmokat kell leforrázni és áztatni. A vérnarancs gyümölcstea egy igazi téli vitaminbomba!

  Tovább olvasom
  1390 Ft
 5. Eper-málna mix gyümölcstea

  Piros gyümölcsös klasszikus

  A gyümölcsteák igen különlegesek, ugyanis nem tartalmaznak teát, így koffeint sem. Az elkészítésük módja azonban a tealevelekhez hasonlóan történik, csak más növényi leveleket, főként gyümölcsdarabokat, néha virágszirmokat kell leforrázni és áztatni.
  Az Eper-Málna mix igazi gyümölcs kavalkád! 

  Kiszerelés: 50 gramm

  Tovább olvasom
  1390 Ft

Rács Lista 

Csökkenő irány beállítása

Rólunk

Célul tűztük ki, hogy a tea szeretetét minél több emberhez eljuttassuk Magyarországon. Legyen a teázás - akár dolgozol, akár otthon vagy - egy olyan pillanat, amikor egy kicsit ki tudsz kapcsolódni és csak Önmagadra figyelni.

ügyfélszolgálat: +36 20 465 2826 keress minket bizalommal

Vásárlóink mondták

" A tea nagyon finom! Gyorsan megkaptam és meg vagyok elégedve. "

Kiss Jánosné Irénke

" Gyors szállítás. Soha nem ittam még finomabb teát a Barackkoktélnál!!! Köszönöm "

Sándor Dóra

" Nagyon ízlik és hamar megkaptam. Plusz pont jár az ajándék filterért! Legközelebb is Zoé teát fogok rendelni. "

Romekné Kovàcs Krisztina

" Amikor megrendeltem a teákat, arra számítottam, hogy jó minőségű finom teát kapok kézhez, de semmi többre. A Zoé tea messze felülmúlta az elképzelésemet: nemcsak kiváló, finom, eredeti ízkombinációkat rejtő dobozkákat kaptam, hanem kézműves terméket. "

Ü. Sára

Latest Tweets

Facebook

© 2015 - 2017 Minden jog fenntartva! www.zoetea.hu