0

Nincsenek összehasonlítható termékek.

Zöld tea

Zöld tea, szálas, Japán cseresznye zöld tea

A zöld tea a teacserje legértékesebb részéből (a friss hajtásokból) készül el.  Ahhoz, hogy az igazán selymes, lágy és frissítő íz kijöjjön belőle, szárítás alatt a levelek sodráson estek át. Ennek köszönhetően a teákra általában jellemző kesernyés íz nélkül oldódnak ki az ízek a csészében. 

Ismerjük a reggeli kávé fogalmát. De gondoltad volna, hogy a zöld tea sokkal jobb reggeli ital? Hogy miért? Mert egyrészt több koffeint tartalmaz, mint a kávé, másrészt a kávéval szemben nem hirtelen szívódik fel, hanem fokozatosan. Így a szívünk megterhelése nélkül éberek maradhatunk egész nap. 

A zöld tea elkészítésénél ne feledjük el, hogy a zöld teák akár 3-4 -szer, az ízesített zöld teák pedig 2-3 -szor is felönthetőek. Azaz 3g teafűből, akár 4x3dl tea is lefőzhető. 

A zöld tea hatásairól olvass bővebben: Zöld tea hatásai 1.  és Zöld tea hatásai 2.

 

Nem található termék a megadott feltételekkel.

Rólunk

Célul tűztük ki, hogy a tea szeretetét minél több emberhez eljuttassuk Magyarországon. Legyen a teázás - akár dolgozol, akár otthon vagy - egy olyan pillanat, amikor egy kicsit ki tudsz kapcsolódni és csak Önmagadra figyelni.

ügyfélszolgálat: +36 20 465 2826 keress minket bizalommal

Vásárlóink mondták

" A tea nagyon finom! Gyorsan megkaptam és meg vagyok elégedve. "

Kiss Jánosné Irénke

" Gyors szállítás. Soha nem ittam még finomabb teát a Barackkoktélnál!!! Köszönöm "

Sándor Dóra

" Nagyon ízlik és hamar megkaptam. Plusz pont jár az ajándék filterért! Legközelebb is Zoé teát fogok rendelni. "

Romekné Kovàcs Krisztina

" Amikor megrendeltem a teákat, arra számítottam, hogy jó minőségű finom teát kapok kézhez, de semmi többre. A Zoé tea messze felülmúlta az elképzelésemet: nemcsak kiváló, finom, eredeti ízkombinációkat rejtő dobozkákat kaptam, hanem kézműves terméket. "

Ü. Sára

Latest Tweets

Facebook

© 2015 - 2017 Minden jog fenntartva! www.zoetea.hu