0

Nincsenek összehasonlítható termékek.

China Sencha zöld tea

Elérhetőség: Nincs készleten

Kiszerelés: 50 gramm

Amikor Kína a csészédbe vándorol…


A China Sencha tea a Kínában nagyon közkedvelt zöld teák közül az egyik legnépszerűbb tea féle. A Sencha tea a teacserje legértékesebb részéből (a friss hajtásokból) készül el.  Ahhoz, hogy az igazán selymes, lány és frissítő íz kijöjjön belőle, szárítás alatt a levelek sodráson estek át. Ennek köszönhetően a teákra általában jellemző kesernyés íz nélkül oldódnak ki az ízek a csészében.


Kiszerelés: 50 gramm

Termék leírás

Részletek

Milyen hatása is van a szervezetedre?

Ismerjük a reggeli kávé fogalmát. De gondoltad volna, hogy a zöldtea sokkal jobb reggeli ital? Hogy miért? Mert egyrészt több koffeint tartalmaz, mint a kávé, másrészt a kávéval szemben nem hirtelen szívódik fel, hanem fokozatosan. Így a szívünk megterhelése nélkül éberek maradhatunk egész nap. Persze aranyszabály, hogy az alvást ez sem helyettesíti. :)

A másik fantasztikus hatása ennek a teának, hogy minden megerőltetés nélkül sikerülhet szert tenni a tökéletes alakra. Elég az étkezések után meginnunk belőle egy pohárral és havonta 1-2 kiló felesleget játszva leadhatunk, mindenféle fogyókúra vagy diéta nélkül. Sporttal párosítva pedig egyenesen zseniális lesz a hatás.

Sőt! Akár az olyan szörnyű betegség, mint a rák kialakulását is megelőzheti. Megállapították, hogy a zöld tea a sejteket károsító szabad gyököket leköti, így akadályozza a hibás sejtek szaporodását.

Hát nem fantasztikus?!

De hogyan is készítsük el a tökéletes China Sencha teát?

Víz hőmérséklete:
70°C
Áztatási idő:
2 perc
Felöntések száma:
2x

Mivel igen friss teáról van szó, így elegendő 1-2 percig áztatni. A leforrázáshoz a vizet melegítsük fel, majd 90°C-ra visszahűtve öntsük a tealevelekre. 1-2 perc bőven elegendő ahhoz, hogy minden íz és enzim kiázzon a teából.

 

Szálas tea doboz

Egy ajándéknak is tökéletes csomagolásban

Ezt a teát ilyen különleges dísz dobozba csomagolva kapod meg. Így tökéletes ajándék lehet szülinapra, névnapra, vagy csak úgy bárkinek akit szeretsz és szeretnéd kifejezni Neki, hogy mennyire fontos számodra.

Vélemények

Írja le saját véleményét

Ezt véleményezi: China Sencha zöld tea

Rólunk

Célul tűztük ki, hogy a tea szeretetét minél több emberhez eljuttassuk Magyarországon. Legyen a teázás - akár dolgozol, akár otthon vagy - egy olyan pillanat, amikor egy kicsit ki tudsz kapcsolódni és csak Önmagadra figyelni.

ügyfélszolgálat: +36 20 465 2826 keress minket bizalommal

Vásárlóink mondták

" A tea nagyon finom! Gyorsan megkaptam és meg vagyok elégedve. "

Kiss Jánosné Irénke

" Gyors szállítás. Soha nem ittam még finomabb teát a Barackkoktélnál!!! Köszönöm "

Sándor Dóra

" Nagyon ízlik és hamar megkaptam. Plusz pont jár az ajándék filterért! Legközelebb is Zoé teát fogok rendelni. "

Romekné Kovàcs Krisztina

" Amikor megrendeltem a teákat, arra számítottam, hogy jó minőségű finom teát kapok kézhez, de semmi többre. A Zoé tea messze felülmúlta az elképzelésemet: nemcsak kiváló, finom, eredeti ízkombinációkat rejtő dobozkákat kaptam, hanem kézműves terméket. "

Ü. Sára

Latest Tweets

Facebook

© 2015 - 2017 Minden jog fenntartva! www.zoetea.hu